En son beş Yangın Çıkış Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Montaj: Yangın bapsı, sadık şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

örneğin önüne huzurıcı husus yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu risk olmayan engelın ihtiyacı birbirinden farklıdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stat ve hastane kadar” aynı anda belki onlarca kişinin bapdan tükenmek isteyeceği alanlarda çift kanatlı kapılar elan münteşir kullanılır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve esrar sızdırmaz özellikleri geçmek zorundadır.

 60dk ve 120dk kabil vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı malumat alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Malzeme: Yangın baplarında umumiyetle çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı daha dayanımlidir.

Yangın kapkaloriın (ivedili çıkış kapısının) temel amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide kuruluşlmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir hoşgörüsüzndaki tütün, yangın, doğal gaz vs. kabilinden durumlarda bir anlamda yalıtım katkısızlayarak bu zararlı koşulların gayrı katlara geçişini karışmak yahut mümkün başüstüneğu kadar geciktirmektir.

Çift Yangın Çıkış Kapısı kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı koca direnç gösterirler ve yangının diğer alanlara yayılmasını önlemek ciğerin tasarlanmıştır.

Yangın Çıkış Kapısı  örgünın eş merdivenlerinin yangın ve başka ivedili hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak ikrar edilir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda makul bir süre ısı ve alev geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın baplarının 4 çalışmalevi[bileğdavranıştir

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarısının elden yapı dışına açılması gerekir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın muntazam testleri mimarilmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile ait taharri ihya çallıkışmalarımız vardır. 

Malzeme: Yangın baplarında ekseri çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı daha dirençlidir.

Bu konuda salahiyettar yangın firmasından himmet alabileceğiniz gibi, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin Yangın Merdiveni Kapısı de yetişek verdikleri bilinmektedir.

Report this wiki page