Greatest Kılavuzu Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Yangın kapisinda ürkü amerikan bar kolu panik takkadak bapnın suhuletle açılması midein kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı sebebiyle yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın baplarının yangına peklik sınıfları, çoğu kez A, B ve C olarak sınıflandırılır.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden kesifışıklık konstrüksiyonyor. Bir de ürkü pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Tüm yangın kasası ve kanatları mualla lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında strüktürlabilecek sıva onarımı ve boya emekleri nedeniyle baplar muhatara görmez.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da kaynak önünde bulundurularak standartlara yakışır şekilde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da yapılması gerekmektedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi için ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sadmeya illet vermemesi derunin kapatılmalıdır.

Yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalıdır. çoklukla maden veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın sözınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin falsosuz şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve kaideında tek semtıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı cidar ve en az 90 dakika dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile öbür bölümlerden ayrılır.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler internet sitesinin tercihlerinizi yazıırlamasına izin verir (adınız, diliniz ya da yaşadığınız toprak kabil) ve size geliştirilmiş ve daha zatî özellikler sağlamlar. Bu da siteyi kullanırken elan dobra bir deneyim evetşamanızı katkısızlar.

Lazım bayilerimiz gerekse doğrudan toptan satış olarak zirda arsa kayran illere bakım vermekteyiz.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin şule ve dumandan korunup katların arasına yada hayat alanlarına geçmesini önlemek üzere kullanılır. Kuruluşda bulunan insanların güvenliğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının denetleme altına hileınmasında önemli bir gösteriş oynar.

We offer solutions to your fire Yangın kapısı istanbul fiyatı door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa bile uslu hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü pas yahut benzeri bir oluş bulunmalıdır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sıhhatli başüstüneğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana nazaran de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Report this wiki page