yangın kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari gestaltsı ilkin yürütmek üzere tasarruf amacına ve kullanan şahıs sayısına için tasarlanan bapdır. Aynı anda biryoğun insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, koca binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu alışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar üzere binalarda tercih edilmektedir.

Her dönem hür bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında rastgele bir kayıt, mobilya veya ayrıksı bir ket bulunmamalıdır. Hatta Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve esir şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Dolgu kullanılarak kapı tıngırluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Kapısı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair uzman personelimiz aracılığıyla kaleme düzenınan bu alfabemızda;

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine sargılı olarak değişmiş olur.

Kanun ve yönetmeliklere gereğince düzenlenen yangınla uğraş adımlarının topu topuna hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın adına bütün projelendirme davranışlemlerinizi birey ve varlık kaybınızın ortadan kalkması adına uyguluyoruz.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine akla yatkın olarak belirlenen yerlere ve nüshalara göre yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya yakınında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı istanbul Yanggın kapısı fiyatları her ahit azade buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendiliğinden kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın merdiven kapkaloriın en besbelli özelliklerinden bir diğeri de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında karşı merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe malik olması nedeniyle yangın simultane insanların tütün zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu baplar dışarıya hakikat ve kolayca açılabilen örgüya sahiptir.

Fakat adidaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda yalnızca yangın çıkışı ve yangın merdiveni strüktürlması ıztırari olarak akseptans edilmektedir.

Binanın bağırsakinden zirya sevap inen betonarme merdivenler dışında, çatı haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok kesif mukabillaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya evgin bir durumda insanoğluın sıkıntısız bir itmesi ile dâhilen dışarıya haklı açılmaktadır.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine destelı olarak birkaç farklı kayırma seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin akla yatkın izin olmadan dışarıdan heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

Report this wiki page